VELKOMMEN TIL VÅRENS HAGEDAGER!

Nå er ikke sommeren langt unna! Etter en lang vinter kan vi snart nyte dagene utendørs i deilige plussgrader omgitt av grønne spirer og
varmende sol. 

Hos oss er hagemøblene på plass i utstilling, og for å feire vårens ankomst inviterer vi til hagedager fra onsdag 27. mars til lørdag 30. mars. Vi har besøk fra representanter og tilbyr fra 10% til 25% rabatt på utemøbler.

Torsdag 28. mars fra 19.30 til 21.00 inviterer vi til hagefest! Her byr vi på enkel fingermat, bobler og spennende foredrag med Kjersti Bergesen. Vi har begrenset med plasser, så meld deg på snarest!

 
Hagefest+alt+1%2C+mindre+tekst.jpg
 
 

VÅRE LEVERANDØRER:

Vi leverer kun utemøbler av høyeste kvalitet som tåler å stå utendørs hele sommeren, uansett vær. Våre leverandører: (klikk deg inn på bildet for å se hele utvalget)

 

PROGRAM hagefest 28 mars (FULLBOOKET)

 

Lett servering og bobler

Foredrag: Det moderne Hagerommet

Bergesen 2.jpg

Kjersti Bergesen er en dame med mange talenter, og i TV2- serien “Tid For Hjem” har hun vist seg frem som en kreativ og talentfull hagedesigner i tillegg til jobben som programleder. Hos oss skal hun snakke om det moderne hagerommet - og hvordan få mest mulig ut av det. Vi gleder oss!

Tidspunkt 19.30. Arrangementet er fullbooket.


 

 

KONKURRANSE!

On-the-move_sidetables 1 (2)-1200px.jpg

Alle våre gjester denne kvelden får tilbud om å bli med i trekningen av et On The Move- bord fra Caneline!