Montana_PantonOne_Black_Ambient02_s100_2016_W_High.jpg
 

OPPLEVELSEN

Opplevelsen av å bli sett, hørt og forstått. Opplevelsen av kunnskap. Om detaljer. Blikk. Om å være i de beste hender gjennom hele prosessen – fra sofadrøm til drømmesofa. Opplevelsen av Berle.

 

HØSTENS TRENDER

 

Høst er tiden for innekos, fyr på peisen og sosialt samvær. Fokuset på hva vi omgir oss med øker, og da er det aktuelt å se på hva som rører seg på interiørfronten. Vi har satt sammen en liten guide som viser nåværende og kommende trender!

 

 

NYHET: NUI fra L.K Hjelle

Norsk design på sitt beste

NUI er L.K Hjelles siste tilskudd på produktstammen. En nyskapende og vakker sofa som kan tilpasses og settes sammen til mange behov. Designer Hallgeir Homstvedt var inspirert av en boks som åpner seg da han skapte NUI. På katalansk betyr NUI rede, og det var nettopp det designeren ville skape: et mykt rede med puter og god dybde, perfekt å krype oppi!

 

DELPHI FRA ERIK JØRGENSEN 10 ÅR!

Delphi fra Erik Jørgensen er noe så skjeldent som en ung designklassiker. I løpet av sine 10 år på markedet har sofaen designet av Hannes Wettstein oppnådd ikonstatus. Nå kan du skaffe deg et eksemplar av denne til en spesielt hyggelig pris!

 

Oppskriften.

Vi har alt som skal til for å skape din personlige stil. Møblene. Kunnskapen. Erfaringen. Vi lytter. Tar utgangspunkt i din smak. Behov. Og plantegningen.

Vi skreddersyr interiørforslag til deg, enten du begynner fra scratch eller kun vil supplere eksisterende innredning. Hjelper deg – fra drøm til drømmehjem.

.

 
Sofa Dini fra Fogia. Design Andreas Engesvik.

Sofa Dini fra Fogia. Design Andreas Engesvik.

Kontakt oss

Ønsker du å komme i kontakt med oss er du velkommen til å ringe oss på telefon 55 10 95 00. Under finner du besøksadresse samt kontaktskjema.

Berle Møbler & Interiør
Wernersholmvegen 33
5232 Paradis

 

 

 

Åpnings

Åpningstider:

Hverdager: 10.00 - 18.00

Torsdag: 10.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 16.00