Overskriftbilde.jpg

Hjemme hos Unni og Eivind

Unni ønsker oss smilende velkommen til sitt nye hjem. Hun og mannen Eivind er strålende fornøyd med valget om å bytte bort enebolig og hage med en mer lettstelt leilighet. 118 kvm pluss 25 kvm terrasse passer paret fint nå når barna har flyttet ut.

“Vi hadde tidligere fått god hjelp fra Berle, så vi tok med oss tegninger for å få hjelp til planløsning, møbler og farger. Det å gå fra stort til mindre krever god planlegging”

Unni er over gjennomsnittet interessert i interiør og hadde klare meninger om hva hun ønsket. En Delphi- sofa fra Erik Jørgensen stod høyt på ønskelisten, og hun var også bestemt på å ha en Arco- lampe over spisebordet. “Hos Berle fikk vi hjelp til å binde det hele sammen.”

Ved hjelp av Berles interiørkonsulent, materialcollager og 3D- tegninger ble interiøret planlagt og visualisert.

 
 

STUE

 
 

Sofaen Delphi fra Erik Jørgensen stod på Unni og Eivinds ønskeliste. Det samme gjorde lampen Snoopy som står på Montana- benken. Fondveggen i fargen Elegant fra Jotun lager dybde og definisjon til rommet. 3D- visualiseringene er god hjelp i prosessen.

 
 
Sofadel mot peis.jpg
 

KJØKkEN OG SPISESTUE

Spisebordet fra DK3 og stolene fra Vitra hadde Unni og Eivind med seg fra forrige hjem. Unni ønsket seg lampen Arco fra Flos over spisegruppen, noe som ble riktig så flott!

 

Kjøkken og spisestue i 3D- visualisering og det virkelige liv.

 

Soverom

Soverommet ble malt i den samme matte gråfargen som veggen i stuen. Generøse mengder lystette gardiner sørger for at rommet får en eksklusiv hotell- følelse. Vegghengte nattbord fra Montana sørger for letthet og lampene NJ fra Louis Poulsen gir godt leselys. Rommet et blitt et godt rom å være i.

 
Soverom lampe.jpg
Stolen CH25 fra Carl Hansen fikk være med på flyttelasset, og står flott på soverommet til Louis Poulsen sin AJ- gulvlampe og Gubi sitt Adnet- speil.

Stolen CH25 fra Carl Hansen fikk være med på flyttelasset, og står flott på soverommet til Louis Poulsen sin AJ- gulvlampe og Gubi sitt Adnet- speil.

 

Sluttresultatet

“Hos Berle fikk vi hjelp gjennom hele prosessen, fra planløsning og materialvalg til levering og montering. Takket være god planlegging gikk alt knirkefritt. Berles leveranse kom på overtagelsesdato som avtalt, møbler ble montert og emballasje ble fraktet bort. Vi kunne flytte inn samme dag”

Fornøyd

“Nå er det nesten et år siden innflytning, og vi har ikke ommøblert eller malt om en eneste gang! Det er ganske utrolig for å være oss, jeg er nemlig kjent for å forandre både titt og ofte! Interiøret satt på første forsøk, fra materialer og planløsning til pynt og puter. Vi er strålende fornøyd med samarbeidet vi har hatt med Berle, både med ideer og faglig kompetanse og med oppfølging i ettertid. Vi anbefaler Berle på det varmeste!”